Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pirmo reizi Rīgā ar sološovu uztāsies Deivids Geta

17. oktobrī Arēnā Rīga notiks franču dīdžeja un producenta Deivida Getas (David Guetta) sološovs, informēja pasākuma rīkotāji L Tips Agency. Mākslinieks Rīgā ieradīsies ar pavisam jaunu gaismu, skaņas un pirotehnikas šovu.
Līdz šim Getas jaunajā programmā ieskatu guvuši tikai Eiropas lielāko deju mūzikas festivālu – Tomorrowland un Global Gathering – apmeklētāji. Tā ir priekšvēstnese viņa topošajam, nu jau sestajam, studijas albumam.

Jaunākais Deivida Getas hits Lovers on the Sun ierindojas pirmajā vietā virknē singlu topu visā Eiropā, ieskaitot Lielbritāniju, kā arī Eurotop 100. Kompozīcija tapusi, Getam sadarbojoties ar virkni mūziķu un producentu, tai skaitā savu kolēģi Avicii. Vokālo partiju iedziedājis amerikāņu mūziķis Sems Mārtins.

Geta karjeras laikā pārdevis vairāk nekā astoņus miljonus albumu un 40 miljonus singlu kopiju. 2010. gadā viņš saņēmis piecas Grammy nominācijas – divas par savu albumu One Love un trīs par darbu pie viena no The Black Eyed Peas hitiem I Gotta Feeling. Geta ir viens no pieprasītākajiem mūsdienu producentiem, kurš strādājis ar Deividu Boviju, Madonnu, Riannu, Lēdiju Gāgu, Snoop Dog, Usher un citiem.

Lai arī hausmūzikas jomā Getas vārds bija zināms jau 90. gados, plašāku atpazīstamību viņam atnesa 2009. gada albums One Love, no kura visi trīs singli - When Love Takes Over, Gettin' Over You un Sexy Bitch - sasniedza Lielbritānijas singlu topa pirmo vietu, bet pats albums ieguva dubulta platīna statusu, Billboard nosauca When Love Takes Over par popa un deju mūzikas hitu Nr. 1. Nākamie albumi - Nothing but the Beat (2011) un Nothing but the Beat 2.0 (2012) - turpināja iepriekšējos panākumus ar virkni hitu: Where the Girls At, Little Bad Girl, Without You, Titanium un Turn Me On. Deivida Getas jaunākais veikums ir minialbums Lovers on the Sun (2014).

Biļešu serviss (www.bilesuserviss.lv) reģistrētajiem lietotājiem biļešu iepriekšpārdošana uz Deivida Getas šovu sāksies naktī uz 3. septembri. Savukārt publiskā pārdošana sāksies diennakti vēlāk - 4. septembra pusnaktī. Pirmās 5000 biļetes nopērkamas tikai par 39 eiro. Tāpat būs iespējams iegādāties biļetes VIP zonā par 59 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja