Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Prāta vētra gandarīta par aizvadīto Mītava Open čempionātu

Grupa Prāta Vētra ir gandarīta par trešo Mītava Open čempionātu, kas noslēdzās pagājušās nedēļas nogalē, Mītava Open kausam aizceļojot uz Ludzu.

Mītava Open 2011 ir noslēdzies, lai dzīvo Mītava Open 2012! Tagad jau pavisam droši varam apgalvot, ka šis amatieru čempionāts ir īsteni uzņēmis apgriezienus un ceram, ka arī turpmāk Latvijas futbola amatieru komandas Mītava Open čempionātu ierakstīs savā vasaras grafikā!” saka grupas Prāta Vētra dalībnieki.

Prāta Vētras puiši pauž patiesu prieku par to, ka daudzos posmos bija pieteikušās maksimālais komandu skaits, bet Madonā septiņas komandas pat palikušas aiz svītras. „Komandu atsaucība un emocijas dod mums pārliecību par šī pasākuma nepieciešamību un attīstību jau nākamā līmenī, ko mēs apņemamies izpildīt. Tiekamies Mītava Open 2012!” aicina Prāta Vētra.

Kā portālam Diena.lv pastāstīja grupas Prāta Vētra reklāmas un tirdzniecības menedžere Sigita Kaņepe, sestdien Jelgavā noslēdzās jau trešais atklātais amatieru čempionāts mini futbolā Mītava Open 2011. Par čempiona titulu cīnījās 18 komandas, kuras sešos atlases posmos izcīnīja godalgotas vietas un ceļazīmi uz finālu.

Zelta medaļas, Mītava Open 2011 lielo kausu un 1500 latu naudas balvu ieguva komanda Zveri/Ariols no Ludzas, sudraba medaļas un 1000 latus saņēma komandas Rensa Latvia spēlētāji no Rīgas, savukārt trešo vietu, bronzas medaļas un 500 latus izcīnīja mājinieku komanda Bastions Apsardze/ JSFB.

Izšķirošo fināla maču starplaikā spēkiem futbola laukumā mērojās Prāta Vētras un čempionāta tiesnešu apvienotā komanda pret tehniskā atbalstītāja Adidas un Sport 2000 komandu. Spēles galvenais tiesnesis bija neviens cits kā Mītavas karalis Kaspars Roga. Šī draudzības spēle noslēdzās ar rezultātu 3:2 čempionāta idejas autoru labā.

Savukārt līdzjutējām bija iespēja piedalīties nu jau par tradīciju kļuvušajā „pendeļu” sišanas konkursā, kur vārtos stāvēja Jānis Jubalts.

Pasākuma noslēgumu krāšņu darīja Raita Ašmaņa Jelgavas Big band muzikālais priekšnesums, kas stadionā radīja īpašu atmosfēru.

Ar daudzu draugu un sadarbības partneru atbalstu čempionātu Mītava Open 2011 rīko grupa Prāta Vētra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja