Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

TV 3 jaunajā sezonā meklēs Latvijas zelta dziesmu

Ceturtdien, 11.augustā svinīgā pasākumā, piedaloties raidījumu veidotājiem un iemīļotu pārraižu vadītājiem, oficiāli atklāta jaunā TV3 rudens sezona, pēc skaita trīspadsmitā. Skatītājus rudenī sagaida dažādība un patīkami pārsteigumi, un viens no tiem ir muzikālais šovs Mūsu Zelta dziesma.Svētdienas vakarā no 4.

septembra tiešraidē varēs baudīt jaunu muzikālo šovu _Mūsu Zelta dziesm_a ar Andri Freidenfeldu vadītāja lomā. Kopā ar viņu ik svētdienu uz skatuves kāps desmit lieliski mūziķi, lai kopā meklētu mūsu zelta dziesmu, portālu Diena.lv informēja TV3 sabiedrisko attiecību koordinatore Marta Zandersone.Šova mērķis ir aizraujošā un azartiskā sacensībā apzināt visu laiku labākās latviešu dziesmas un ar skatītāju un žūrijas balsojumu noteikt visu laiku populārāko latviešu dziesmu. Šovs kopumā ilgs desmit nedēļas ar septiņām tematiskām nedēļām, diviem pusfināliem un lielo, visu izšķirošo finālu.Katru svētdienu desmit Latvijā zināmi un iemīļoti mūziķi izpildīs desmit dažādas vienai tēmai atbilstošas dziesmas. Šovā piedalīsies Emīls Balceris, Samanta Tīna, Kaža, Dace Upīte, Ivo Fomins, Diāna Pīrāgs, Andris Ērglis, Elīna Seile, Nikolajs Puzikovs un Valters Frīdenbergs. Katru dziesmu vērtēs žūrija - trīs pastāvīgie žūrijas locekļi un septiņi ar mūzikas jomu saistīti ļaudis kā komponisti, dzejnieki, dziesmu izpildītāji, kā arī ar pārstāvēto dziesmu laikmetu saistīti cilvēki. Finālā iekļūs desmit skatītāju un žūrijas atzītākās dziesmas, kuras izpildīs spēles dalībnieki kopā ar Latvijas estrādes leģendām, Latvijas populārākajiem dziedātājiem. Šova finālā tiks atrasta mūsu, latviešu, zelta dziesma, kuru godinās ar balvu - to saņems dziesmas izpildītājs, komponists un vārdu autors.Jaunajā TV3 sezonā ik dienu skatītājiem tiks piedāvāts viss, kas būtisks un patīkams - TV3 Ziņas, Bez Tabu, seriāls UgunsGrēks, brīvdienu rītos izklaide un kulinārija, bet brīvdienu vakariem kas īpašs - gan sestdienā, gan svētdienā jauni šovi Paņem 100 000 … ja vari un Mūsu Zelta dziesma. Tāpat TV3 sola demonstrēt pasaules labākās filmas un seriālus. TV3 ir noslēgti ekskluzīvi sadarbības līgumi ar NBC Universal, 20th Century Fox, Paramount, CBS u.c.., kas nodrošina piekļuvi jaunām un pasaulē slavu guvušām filmām un animācijas filmām, piemēram, Mūmija: Pūķa imperatora kapenes, Transformeri: pieveikto atriebība, Nepārspējamais Halks, Pasaka par Despero.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja