Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Tvitera lietotāji neviennozīmīgi vērtē Eltona Džona koncertu

Pēc britu mūziķa Eltona Džona koncerta Arēnā Rīga tā apmeklētāji steidza paust savu viedokli sociālajā tīklā Twitter. Apkopotie tvietra ieraksti liecina, ka koncerta apmeklētāji neviennozīmīgi vērtē E. Džona koncertu.Režisors, pedagogs un jurists Ingmārs Čaklais pēc koncerta savā tvitera kontā raksta: „Loģiskais secinājums: Eltona Džona koncerts ir bijis lielisks.

Pierādījums: viedokļi klaji pretēji, bet neviens nav palicis vienaldzīgs.”Twitter lietotāja Baiba Ebulina pauž uzskatu, ka „Eltons labs, bet par garu.” Arī Līva Buža atzīst – lai arī koncerts esot bijis labs, tomēr trīs stundu ilgais priekšnesums esot bijis pārāk garš, līdz galam neuzrunājis.Mārtiņš Ozoliņš būtu vēlējies koncertā dzirdēt citas dziesmas, norādot, ka pašu E. Džonu varējis slikti dzirdēt, jo uz skatuves esot bijis pārāk liels „balagāns”. Arī Liene Pētersone atzīst, ka E. Džona koncerts viņai esot bijis pārāk skaļš. Žurnālists Arnis Krauze savā tvitera kontā raksta: „Minūtes laikā divi tviterkomentāri: „Eltons ir ar baigo iekšu. Klase!” un „Eltona Džona apskaņojums Arēnā Rīga pilnīgā pakaļā, aizgājām prom.” Savukārt Arnis Ozols secina, ka E. Džons esot mākslas darbs, ko visi aplūko – pat, ja nepatīk.Vita Dreijere par koncertu saka: „Man vislabāk patika Eltons Džons uz klavierēm. Uz klavierēm pavisam tiešā nozīmē.” Savukārt tvitera lietotāja Kristīne Sprice salīdzina E. Džonu ar Raimondu Paulu, norādot, ka „E. Džons pie klavierēm gandrīz tikpat virtuozs kā mūsu maestro Raimonds Pauls.” Twitter lietotāja ar segvārdu Daudzpunkte atzīst: „Kvalitatīvākais koncerts, kuru esmu baudījusi. Sers Eltons Džons pārsteidza.”Tvitera lietotāja Elīna Stengrevica raksta: „Vienu lietu no saraksta „Kas dzīvē noteikti jāizdara” varu atķeksēt. Eltons Džons dzīvajā. Labs. Ap 50 gadiem gribu sākt spēlēt bungas.” Laura Skujiņa stāsta, ka negaidīti tikusi uz britu mūziķa koncertu Arēnā Rīga kārtā. „Skaists koncerts, taču manam vecumam nedaudz par lēnu un miegainu,” atzīsts L. Skujiņa.

Jau vēstījām, ka 3. novembrī Arēnā Rīga 10 300 apmeklētāju priekšā uzstājās leģendārais britu mūziķis E. Džons, izpildot savus lielākos hītus, kā arī dziesmas no jaunā albuma.

Mūzikas žurnālista Ulda Rudaka recenziju par E. Džona koncertu Arēnā Rīga lasiet sestdien, 5. novembrī laikrakstā Diena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Siguldā notiks pirmie Gaujas plostnieku svētki

Piektdien, 10. maijā, Gaujas krastā pie pilsētas pludmales norisināsies Plostnieku nakts Siguldā. Gaujas plostnieku amata prasmēm ir tikpat sena vēsture kā Gaujas ūdensceļam. Zināms, ka 19. gadsimt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja