Laika ziņas
Šodien
Migla

Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš izdziedās Paula melodijas

Dziedošā aktrise Veronika Plotņikova un mūziķis Marts Kristiāns Kalniņš iestudējuši jaunu koncertprogrammu Raimonda Paula dueti, ko aprīlī un maijā varēs dzirdēt kopumā deviņos koncertos dažādās Latvijas pilsētās.

Koncertprogrammas pamatā ir agrīno 70. gadu Raimonda Paula dziesmas un dueti, kurus savulaik izpildīja Nora Bumbiere un Viktors Lapčenoks. Dziesmu klāstā ir gan mazāk zināmas, sarēžģītas un mākslinieciski ļoti augstvērtīgas kompozīcijas, gan plaši pazīstami un tautā iemīļoti hiti, piemēram, Sikspārņa Fledermauša dziesma, Lauku gurķis Rīgas tirgū, kā arī Pusnakts balāde, Šajā pasaulē un citas.

Aktrises un mūziķa savdabīgajā duetā Raimonda Paula dziesmas iemantojušas ne vien jaunu skanējumu, bet arī jaunas skatuviskās interpretācijas. Sagaidāms, ka leģendārā Raimonda Paula dziesmu programma šopavasar būs skatāma un klausāma īsta koncertuzveduma veidolā.

Koncertu otrajā daļā skanēs Edītes Piafas dziesmas Veronikas Plotņikovas izpildījumā, versijas par Džeimsa Brauna I Feel Good, Frenka Sinatras New York, kā arī citas populāras dziesmas latviešu, krievu, angļu un franču valodā.

Par koncertu  režiju atbildību uzņēmusies pati Veronika Plotņikova, bet duetu koncertos instrumentāli pavadīs grupas Autobuss debesīs mūziķi.

Koncerti notiks kultūras centros Cēsīs, Ogrē, Jelgavā, Valmierā, Madonā, Ādažos, Jēkabpilī, kā arī Liepājas teātrī. Savukārt 10. maijā notiks lielkoncerts Rīgas Kongresu namā ar vairāku īpašo viesu piedalīšanos.

Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja