Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Notiks Alu cilvēka 10 gadu jubilejas izrāde

22. janvārī plkst. 18 Splendid Palace notiks populārās komēdijas par vīriešu un sieviešu attiecībām Alu cilvēks jubilejas izrāde, kurā vienīgo reizi uz skatuves beidzot satiksies abi galvenās lomas tēlotāji – Jānis Jarāns un Ainārs Ančevskis, informēja Jaffa Rīga pārstāve Linda Igolniece.

Latvijā izrāde Alu cilvēks ir aizvadījusi nu jau deviņas veiksmīgas sezonas un ne mirkli nav zaudējusi savu aktuātāti, jo spēj asprātīgā veidā atspoguļot pretējo dzimumu īpatnības. Izrāde ir visilgāk spēlētā stand-up komēdija Brodvejā, kas ir guvusi pasaules atzinību. Tā ir tulkota 16 valodās, un to joprojām spēlē vairāk kā 35 pasaules valstīs. Lugas autors ir scenārists un psihologs Robs Bekers, kurš 10 gadus pierakstīja novērojumus savās attiecībās ar sievu.

Alu cilvēks ar humoru ļauj paskatīties uz nopietnām lietām. Izrādes laikā alu vīrietis lasa lekciju par dzīvi patiesā, reālistiskā un humoristiskā veidā. Kas padara sievieti par sievieti un kas — vīrieti par vīrieti? Kāpēc sievietes vienmēr skrien pa veikaliem, meklējot jaunas drēbes? Kāpēc vīrietis nepieņem palīdzību, ja viņš ir apmaldījies? Kāpēc sarunas vīriešu starpā ir ierobežotas līdz futbola spēles rezultātiem un primitīvām skaņām? Šo un daudz ko citu varēs uzzināt, noskatoties šo komēdiju īpašā jubilejas gaisotnē.

Biļešu cena, sākot no 15 eiro Biļešu Serviss kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Dons atgriežas no Eirovīzijas

12. maija vakarā mājās no Zviedrijas atgriezies dziedātājs Dons un Latvijas Eirovīzijas delegācija. Latvijas pārstāvja Dona Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā izpildītā dziesma “Hollow” ieguv...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja