Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Svinīgi nesīs Eduarda Smiļģa svētku galdu

Otrdien, 22. novembrī plkst. 14, gatavojoties Spēlmaņu nakts ceremonijai un godinot Eduarda Smiļģa 125 gadu jubileju, no Jaunā Rīgas teātra līdz Mihaila Čehova Rīga Krievu teātrim teātra ļaudis un draugi nesīs piecus metrus garu svētku galdu.

Īpašais galds tiks klāts uz Spēlmaņu nakts balvu pasniegšanas ceremonijas skatuves par godu jubilāram E. Smiļģim, portālam Diena.lv stāsta Latvijas Teātra darbinieku savienības Radošās daļas projektu koordinatore Undīne Preisa.

Gājiena laikā tiek plānotas vairākas atpūtas vietas - pie Brīvības pieminekļa un Nordea klientu apkalpošanas centra Vecrīgā. Šeit Lielā skatītāju balsojuma ģenerālsponsors Nordea ikvienu aicinās uz cienastu un ārpus kārtas balsojumu. Lai arī Lielais skatītāju balsojums ir noslēdzies 21. novembrī, teātra cienītājiem būs pēdējā iespēja ietekmēt rezultātus - uz vietas varēs nobalsot par labākajiem aktieriem un izrādi. Tiks izlozētas arī 40 biļetes uz dažādām teātra izrādēm.

Gājiena laikā organizatori sola izlozēt 20 laimīgos Nordea skatītāju balsojuma dalībniekus, kuri savā īpašumā iegūs divus ielūgumus uz labākajām Latvijas teātru izrādēm.

Svinīgo gājienu vadīs neviens cits kā jautrais, labsirdīgais un komunikablais teātru draugs, biedrs un darbinieks Varis Klausītājs.

Īpašā akcija, ko tās rīkotāji nodēvējuši par Svinīgo svētku galda ceļu, notiks pirmo reizi. Spēlmaņu nakts balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies 23. novembrī Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja