Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Aisha pirmo reizi uz Eirovīzijas skatuves kāpusi koncerttērpā

“Moderna krāsa un fasons,” tā Eirovīzijas producente Iveta Lepeško raksturo šampanieša krāsas tērpu, ko Aishas Eirovīzijas uznācienam darinājusi modes māksliniece Tatjana Vlasova. Ceturtdien, 20.maijā, Oslo notikušajā otrajā mēģinājumā pirms lielā uznāciena dziedātāja pirmo reizi parādījās šajā ietērpā, un apkārtējo reakcija bijusi pārsteidzoša – fotogrāfi bijuši sajūsmā, norādot, ka izvēlēts šīs sezonas modernākais fasons un arī krāsa, telefona sarunā portālam _Diena.

lv_ norādīja I.Lepeško. Par savu skatuves tērpu sajūsmā ir arī pati Aisha – “man ļoti patīk šis tērps,” viņa atzina portālam _Diena.lv._ Viņa gan norādīja, ka pēc portālā_ Eurovision.tv_ ievietotajiem foto nevarot pilnībā spriest par skatuvisko tēlu – “tur mēs esam bez grima un bez frizūrām”. Pēdējās dienās Aishas un viņas komandas ikdiena ir gana raiba – telefoninterviju viņa sniedza, gatavojoties Munka muzeja apmeklējumam. Iepriekšējās dienās dziedātāja viesojusies gan kādā bērnudārzā, gan skolā, kur visa gada laikā skolēni darbojušies pie projekta par Latviju – zemi no kurienes nāk Aisha, un mazāko klašu koris pat bija sagatavojuši dziesmu “What For?”, ko izpildīja kopā ar Latvijas pārstāvi Eirovīzijā.Ar visu Eirovīzijas dalībnieku priekšnesumiem Aisha vēl nav iepazinusies, taču no tā, kas dzirdēts, viņai ļoti patīkot Zviedrijas un Ukrainas pārstāvju dziesmas, kā arī lietuvieši – “atraktīvi un forši muzikanti, turklāt profesionāļi”.

Pati viņa atzina, ka esot "priecīga un laimīga, ka man ir dota šī iespēja". Īpaši Aisha uzsvēra kvalitatīvo organizatorisko pusi, kā rezultātā vienīgais, par ko viņai jādomā - nodziedāt pēc iespējas labāk.

Kā portāls Diena.lv jau informēja iepriekš, Aisha uz Eirovīzijas lielās skatuves “Telenor” arēnā kāps 25.maijā ar sesto kārtas numuru. Gadījumā, ja mūsu valsts pārstāve iekļūs labāko desmitniekā, viņa uzstāsies arī finālā 29.maijā un cīnīsies par uzvaru.

Portāls Eurovision.tv arī ziņo, ka Aisha un radošā komanda plānojot pēc atgriešanās no Oslo ierakstīt dziesmu “What For?” arī latviešu valodā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

Fotogaleriju no Aishas mēģinājuma uz Eirovīzijas skatuves var redzēt šeit. 

VIDEO

Aishas mēģinājuma video var redzēt šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja