Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Aishas priekšnesums Eirovīzijā būs vienkāršs, tiešs un bez bļodām; galvenais - labi nodziedāt

Dziedātājas Aishas priekšnesums starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā būs vienkāršs, lakonisks, un tiešs. Būs mazliet horeogrāfijas, taču pamatā piestrādāts, lai dziesma labi skanētu, atklāj dziedātājas pārstāvji. "Pārsvarā tā būs dziesma un Aiša," portālam sacīja Aishas dziesmas _What For? _teksta autors Guntars Račs.

Viņš atzina, ka veļas mazgāšana un bļodas, kas bija priekšnesumā nacionālajā atlasē, Oslo netiks izmantotas. No tām nolemts atteikties, jo, pirmkārt, neesot bijis pārliecības, ka tas ir labs risinājums. Otrkārt, lai šo priekšnesumu ar bļodām skaisti un eleganti pasniegtu uz lielās skatuves Oslo, vajadzētu nopietnus ieguldījumus, saka G.Račs, norādot uz ierobežotajām finansiālajām iespējām.

"Taču Aisha labi izskatīsies," sacīja G.Račs un piebilda, ka par dziedātājas stilu, grimu un tērpu parūpējusies modes māksliniece Tatjana Vlasova. Pašā priekšnesumā liels akcents tiks likts uz to, lai dziesma labi skanētu. "Būs mazliet horeogrāfijas – tik daudz, lai palīdzētu dziesmai."

LTV pārstāve Iveta Lepeško vien atklāja, ka Aishas uzstāšanās būs lakoniska, tieša un vienkārša. "Šī dziesma neprasa nekādus pārspīlējumus uz skatuves, drīzāk nepieciešams intīms un vokāli precīzs izpildījums." Plašāku informāciju par Aishas uzstāšanos konkursā paredzēts sniegt preses konferencē neilgi pirms viņas došanās uz Oslo, kas paredzēta šo sestdien.

Jau svētdien Latvijas pārstāvei paredzēts pirmais mēģinājums. Konkursa oficiālā atklāšana paredzēta 23.maijā, bet pirmais pusfināls, kurā jādzied arī  Aishai, notiks 25.maijā. Konkursa fināls, kurā cerams iekļūs arī Latvijas pārstāve, notiks sestdien, 29.maijā, piebilda I.Lepeško.

Pēc viņas teiktā, interneta lapā eirovizija.lv cilvēkiem ir iespēja nobalsot par tīkamāko izpildītāju. Līderos ar vairāk nekā 200 balsīm pagaidām ir Aisha un Dānijas pārstāvji.

Interviju ar Aishu lasiet jaunajā Izklaide TV ceturtdien!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja