Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā 0 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Jaunie ērģelnieki dosies koncerttūrē Bahmosfēra

Jauniešu mūzikas biedrība Sforzando jau otro gadu rīko koncertu sēriju Bahmosfēra, kurā Rīgas lielāko mūzikas skolu audzēkņi apceļos Latvijas baznīcu ērģeles, pievēršot uzmanību Johana Sebastiana Baha daiļradei, informēja koncertsērijas pārstāvis Jēkabs Bernāts.

Koncertos piedalīsies jaunie ērģelnieki Jēkabs Bernāts no Pāvula Jurjāna mūzikas skolas un Lauris Šmits no Rīgas Doma kora skolas. Daudzpusīgu kokles, trompetes un ērģeļu saspēli radīs koklētēja Marta Paula Pauliņa no Pārdaugavas Mūzikas un mākslas skolas un trompetisti Reinis Lozbers (Talsu mūzikas skola) un Bruno Ančāns (PIKC NMV Emīla Dārziņa mūzikas skola).

J. S. Baha mūzikas programmu kuplinās Hendeļa, kā arī Ešenvalda, Vecumnieka, Ulda Stabulnieka un pat Raimonda Paula skaņdarbi, kuru unikālā saistība ar Baha atmosfēru tiks atklāta pirmskoncerta stāstījumā.

Šajā sezonā Sforzando jaunieši koncertēs Smiltenes Luterāņu baznīcā (7. septembrī), Cēsu Sv. Jāņa baznīcā (8. septembrī), Liepājas Lutera baznīcā (28. septembrī), Talsu Luterāņu baznīcā (29. septembrī), Rīgas Jaunajā Sv. Ģertrūdes baznīcā (27. oktobrī), Saldus Mūzikas un mākslas skolā (2. novembrī) un citviet.

Niansētāka informācija par Bahmosfēras un citiem koncertiem Jauniešu mūzikas biedrības Facebook lapā un Instagram @sforzandobiedriba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lielās cerības

Ik gadu mēs gaidām brīnumu – kādas Latvijā tapušas filmas iekļaušanu oficiālajā Kannu kinofestivāla skatē. Jo kaut kad taču tam ir jānotiek, par spīti visam!

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja