Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Par viltotu grupas "Rammstein" koncerta biļešu tirgošanu aizturētas divas personas

Par viltotu grupas "Rammstein" koncerta biļešu tirgošanu policijai izdevies aizturēt divas personas, ziņo aģentūra LETA. Koncerta organizatoru “FBI” pārstāvis Kristaps Kārkliņš portālam Diena.lv uzsvēra, ka organizatori kategoriski nerekomendē iegādāties biļetes citur, nevis to oficiālajās tirdzniecības vietās.

Kā ziņoja LETA, vakar Rīgas Latgales policijas iecirknī ar iesniegumu vērsusies kāda persona, kura pēc sludinājuma internetā par 20 latiem bija iegādājusies biļeti uz minētās grupas koncertu. Šis cilvēks bija nopriecājies, ka izdevies nopirkt biļeti, un devies uz oficiālo biļešu izplatīšanas vietu, lai iegādātos vēl divas biļetes. Tur viņš noskaidrojis, ka biļetes vairs nopirkt nevar. Tad šī persona parādījusi nule kā iegādāto biļeti, kura izrādījusies viltota. Īstās biļetes ar numuriem, kādi bijuši uz viltotās biļetes, varējis pirms kāda laika iegādāties par 45 latiem.Policija pēc sludinājuma atrada un aizturēja 1969.gadā dzimušu vīrieti, pie kura tika atrastas vēl divas viltotas biļetes uz tās pašas grupas koncertu. Aizturētais skaidrojis, ka tādā pašā veidā viņš esot nopircis biļetes par 18 latiem, bet pats nolēmis piepelnīties, par katru biļeti iegūstot divus latus. Policija tagad skaidros, cik patiesa ir šī versija.Otrs analogs gadījums bijis Centra iecirknī. Arī šajā gadījumā kāds cilvēks nopircis viltotu biļeti par 20 latiem. Par viltotu biļešu izplatīšanu policija Merķeļa ielā aizturējusi kādu personu.K.Kārkliņš uzsvēra, ka kategoriski neiesaka iegādāties biļetes uz koncertiem citviet, nevis to oficiālajās tirdzniecības vietās, jo pastāv risks saskarties ar krāpniecību.  Viņš arī paskaidroja, ka pie ieejas koncerta vietā tiek skanēts pilnīgi katras biļetes unikālais svītru kods – tas atrodams gan uz biļetēm ar hologrammu, gan interneta izdrukām. Ja kāds krāpnieks būs mēģinājis izplatīt biļetes, tās kopējot, koncerta teritorijā tiks ielaists pirmais, kurš uzrādīs biļeti ar attiecīgo svītru kodu. K.Kārkliņš arī uzskata, ka nav prātīgi iegādāties biļetes “no rokas”, jo īpaši, ja tās tiek piedāvātas par zemāku cenu kā oficiālajā tirdzniecībā – šādam piedāvājumam nav finansiāla pamatojuma. Vācu grupas "Rammstein" koncerts "Arēnā Rīga" notiks rīt, 4.martā. "Rammstein" Latvijā ieradīsies sava jaunākā albuma "Liebe ist für alle da" popularizēšanas tūres laikā. Grupas "Rammstein" koncerts būs tehniski sarežģītākais un vizuāli iespaidīgākais šovs arēnas vēsturē.Pirms "Rammstein" uzstāšanās publiku "Arēnā Rīga" iesildīs mūziķis Endijs La Plega ar savu grupu "Combichrist".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja