Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Zviedrijā “noplūduši” Eirovīzijas dziesmu fragmenti

Lai arī lielākajā daļā valstu, kas piedalās Eirovīzijā, nacionālās atlases fināla dziesmas iepriekš vairākas nedēļas rotē radiostacijās un televīzijā, Zviedrijā kārtība ir savādāka – balsotāji katru dziesmu pirmo reizi dzird tikai ceturtdaļfinālu tiešraides laikā. Tomēr, iespējams, Zviedrijas televīzijai – nacionālās atlases “Melodifestivalen” organizatoriem -,  šāda kārtība būs jāpārskata, jo internetā “noplūduši” pāris no ceturtā ceturtdaļfināla dziesmu fragmentiem, raksta zviedru laikraksts “Svenska Dagbladett”.

Pārkāpjot ierasto tradīciju, pirms Zviedrijas ceturtā ceturtdaļfināla, kas 28.februārī norisināsies Malmē, internetā varēja noklausīties fragmentus no vismaz divu tā dalībnieku dziesmām. Kā atzinis “Melodiefestivalen” organizatoru pārstāvis Tomass Halls, pagaidām neesot skaidrs, kā tas noticis – lai arī viņš neizslēdz iespējamu hakeru līdzdarbību, tomēr pierādījumu šādai versijai nav.  Lai pēc šīs “datu noplūdes” visām dziesmām dotu vienlīdz lielas iespējas uzvarēt, Zviedrijas televīzija izšķīrusies par bezprecedenta soli – tās mājaslapā iespējams noklausīties vienu minūti garu fragmentu no katras ceturtajam nacionālās atlases ceturtdaļfinālam pieteiktās dziesmas. Zviedrijas Eirovīzijas nacionālās atlases fināls notiks 14.martā Stokholmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AUDIO

Fragmentus no Zviedrijas Eirovīzijas nacionālās atlases ceturtajam ceturtdaļfinālam pieteiktajām dziesmām var noklausīties šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja