Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Ar pasākumu sēriju atklās Mākslas centra Totaldobže jauno sezonu

Maija pēdējā nedēļā ar pasākumu sēriju  tiks atklāta Mākslinieku Mākslas centra Totaldobže otrā sezona. Darbību uzsāks Terases kafejnīca un VEF teritorijā mītošās Balandu ģimenes vasaras rezidence, kā arī tiks atklātas jaunas pasākumu sērijas, informēja centra pārstāvis Kristaps Lielgalvis.**Otrdien, 24.

maijā plkst.18** ar “Dzejas slamu” tiks atklāta Terases kafejnīca, šis pasākums turpmāk notiks reizi mēnesī. “Dzejas slams” ir dzejnieku sacensība, kurā 12 dzejnieki lasa savus oriģināldarbus auditorijas priekšā. Dzejas slamu” priekšnesumi no ierastajiem dzejas priekšlasījumiem atšķiras ar to, ka vērtēts tiek ne tikai dzejolis, bet arī tā izpildījums. Priekšnesumus vērtē nejauši izvēlēti skatītāju pārstāvji, kuri pēc katra priekšnesuma dod savu vērtējumu, pavēstīja K.Lielgalvis. Ieejas maksa Ls 2 – 3, abonements 5 pasākumiem – Ls 5. **Trešdien, 25.maijā plkst.18 **sāksies jaunās mākslas prezentāciju vakari “Kompass”, kas turpmāk notiks katru trešdienu. Pirmajā “Kompasa” pasākumā ar savu radošo darbību un pasaules uzskatiem iepazīstinās dramaturgi Kristiāna Magreca, Liena Timšāne un Anna Donatova, kā arī dejotāji Ilze Zīriņa, Dmitrijs Gaitjukevičš un Eva Vancāne, kurus ir uzaicinājuši Latvijas Dramaturgu ģildes valdes priekšsēdētājs Dainis Grīnvalds un laikmetīgās dejas horeogrāfe Olga Žitluhina.“Kompasa” pasākumos ik nedēļu divu radošo jomu pārstāvji aicinās savas nozares māksliniekus prezentēt savu veikumu. Reizi mēnesī tiks pasniegta “Kompasa Skatītāju balva”, kuras laikā skatītāji balsojot noteiks vienreizējās stipendijas ieguvēju, stipendijas apjoms atkarīgs no pārdotajām biļetēm. Ieejas maksa Ls 2 – 3, abonements 5 pasākumiem – Ls 5.**Ceturtdien, 26.maijā plkst.18** Mākslas centrā “Totaldobže” viesosies kafejnīca “Taka”. Tajā uzstāsies grupa “Retro Limited”, izpildos skaņdarbus 40.gadu džeza noskaņās. Savukārt **sestdien, 28.maijā no plkst.18 **tiks atklāts projekts “Baltie plankumi II”. Tā laikā apmeklētāji tiks iepazīstināti ar Latvijā  un ārvalstīs mazpazīstamām laikmetīgās kultūras aktualitātēm. Sestdienas pasākumā ar savu radošo darbību iepazīstinās – gleznotāji Linas Jusionis un Adomas Danusevicius no Lietuvas, mākslinieks un pasniedzējs Baltijas Filmu un mediju skolā Rnest Truely no Igaunijas, Ausra Trakselyte no Lietuvas un Ingrid Ruudi no Igaunijas. Latvijas, Ukrainas un Moldovas sadarbības projektu “Tandem” pārstāvēs tā dalībnieki, Totaldobže Mākslas centra pārstāvji Odrija Fišere un Kaspars Lielgalvis. Ieejas biļešu cena Ls 2 – 3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja